Startsida
Reiki
Coaching
Kundalini Yoga
Medicinsk Yoga
Yoga mot migrän
Sommaryoga
Yogaterapi
Yogisk massage
Schema o Priser

MedVind
Referenser
Hitta hit
Kontakt
Camilla Alsved
0705-105068
medvindyoga@gmail.com


Referenser

Yoga är utmärkt som både friskvård och rehabilitering.
Följande företag/föreningar har anlitat MedVind:


Skatteverket Trelleborg
Staffanstorps judoklubb
Klinisk Kemi, Lunds lasarett
Ortopeden, Lunds lasarett
Parkinsonföreningen Skåne
Bioanalytiska föreningen Lund
Föreningen LIBRA i Skåne
Skånes Migränförening

Röster om yoga

Coaching:

Har du nått några nya mål eller fått nya insikter? Har något inom dig eller i ditt liv förändrats? ”Ja absolut, och mer än vad som var tänkt! Att inte nonchalera mina behov och ta mig själv på allvar. Jag känner mig lite modigare! Kanske för att jag tillsammans med någon annan resonerat mig fram till vad som var något av ett bekymmer för mig, men som jag faktiskt inte såg innan. Att våga delge något inom mig utan att, som tidigare, uppleva det som att utlämna mig som en svaghet, utan istället känna styrka och mod, är en härlig känsla och förändring i mitt liv”.
Åsa Svensson

Medicinsk yoga:

Är det bra att det ingår en personlig vägledning? Absolut, det var det bästa!
Susann Larsson

Personlig vägledning är MYCKET bra. Då kan man ju gå in specifikt på det som är mitt/mina problem. Jag ser gärna en fortsättning – helst med inriktning på stressyoga. Och med stärkande övningar också då jag märker att en avslappning kommer lättare efter en kontraktion. Tack för en mycket bra kurs – och hoppas på en yogakurs med inriktning på stress.
Carina Simonsson

När jag kom till HälsansRum för första gången var jag i ett uselt skick. Drogad av triptaner låg jag ner och lyssnade på Camilla då hon med sin fina stämma och sitt lugn berättade om grunderna i medicinsk/kundaliniyoga. Efter noggrann genomgång i andningsteknik och olika yogaövningar under sex tillfällen började jag att återfå styrka och tron på att jag kunde hjälpa mig själv att bli starkare, gladare och bäst av allt: färre dagar med hemsk huvudvärk. Jag trodde innan jag startade med yoga att loppet var kört. Det skulle inte bli bättre. Nu förstår jag att yoga är hjälp till självhjälp och är tacksam över vad jag lärt mig hos Camilla.
Charlotte Johansson

Jag har haft stor behållning av kursen och jag tycker att Du varit en utmärkt ledare som agerat med lugn och harmoni. Det viktigaste jag fått ut av kursen är kanske hjälp med att andas på ett naturligare sätt. Jag tror att detta har haft en positiv inverkan på min sömn, och dessutom har mina astmaproblem under våren varit mycket lindrigare än tidigare då de dröjt sig kvar under långa perioder.
Anders Melin

Jag har nu praktiserat Medicinsk Yoga i 5 veckor, efter att jag fick en snabbkurs av dig i Alnarp, och en CD med ett program jag följt dagligen. Jag har märkt en tydlig effekt, bl.a. genom att mitt blodtryck sänkts ordentligt. Jag använder inga blodtryckssänkande mediciner längre, och ändå är trycket väldigt lågt (c:a 115/60). Jag har också blivit av med ett oroligt hjärta med en fladdrande känsla.
4 veckor senare: Det har gått alldeles utmärkt den sista tiden. Jag har haft bandspelning av hjärtverksamheten i ett dygn, och läkaren sade att han nästan aldrig sett så stabila hjärtslag och nästan helt utan dubbelslag! Nu är jag förklarad frisk och går inte under läkarkontroll längre.
Johnny Fonsmark

Den "enskilda lektionen" med övningen där vi rensade min aura kändes väldigt kraftfull och gjorde stort intryck på mig! Tack så mycket! Även axelspänningarna borttränade och sinnet lugnare!
Marlis Siebert-Paulsson

Jag tycker att kursen i medicinsk yoga gett mig bättre redskap att hantera min ryggsmärta så att jag inte längre behöver avstå från att utöva eller prova på fysiska aktiviteter.
Mariana Costin

Jag har stor nytta av de övningar vi fått lära oss. För första gången på åratal går det att hitta ett inre lugn, en känsla som är så skön och välbehövlig. Så tack även för din kurs!
Ingrid Walke

Jag tycker att det är toppen att ha gått på kursen och känner att jag varvar ner och mår bara bra av att utöva den medicinska yogan. Många kvällar när tankarna snurrar och det är svårt att sova tar jag till djupandningen, uppehåll tills kroppen säger till att det är dags att dra in ett nytt djupt andetag, och jag lovar att jag i denna övning somnar – toppen, toppen!
Sol-Britt Wollmér

Sommaryoga:

Veckan med morgonyoga på stranden var helt underbar. Det blev en underbar start dagen på innan jag åkte till jobb. Blev mindre stressad, mer effektiv och gladare.
Bodil Johnsson