Startsida
Reiki
Coaching
Kundalini Yoga
Medicinsk Yoga
Yoga mot migrän
Sommaryoga
Yogaterapi
Yogisk massage
Schema o Priser

MedVind
Referenser
Hitta hit
Kontakt
Camilla Alsved
0705-105068
medvindyoga@gmail.com

Medicinsk yoga - MediYoga

Om MediYoga
Medicinsk Yoga är en terapeutisk form av Kundaliniyoga, utvecklad av Göran Boll vid Institutet för Medicinsk Yoga i Stockholm (IMY). Yogaprogrammen är utformade så att alla, utifrån sina egna förutsättningar ska kunna utöva dem. Programmen består av medveten andningsträning, mjuka fysiska övningar, avslappning, meditation och samtal. Den medicinska yogan ger effekt på stressnivåer, blodtryck, anspänning och smärta, sömn, oro, hormonella obalanser och mycket annat.
Andning är grunden i livet. Vi andas i genomsnitt 20.000 gånger/dag. Andningen påverkar kropp, sinne och hälsa fundamentalt. I Medicinsk Yoga är andning den röda tråden som integreras i allt vi gör.

Kursens upplägg
I Medicinsk yoga gör vi yoga i en mindre grupp, 6-12 deltagare.
Kursen kan också beskrivas som "Stresshantering m.h.a. yoga"
Målet med kursen är att du ska kunna påbörja en önskad förändring. Därför ingår det en individuell lektion och instruktioner till 1-2 olika yogapass som du kan använda hemma.
Vid den individuella lektionen går vi igenom dina symptom utifrån ett yogiskt perspektiv och betonar vad som är viktigt för dig.

Kursen anpassas alltid efter deltagarna vilket gör att du kan gå den flera gånger. Om du vill gå vidare kan du fortsätta med Kundaliniyoga.
Du får mycket stöd och hjälp under kursens gång.

Anmäl till Camilla: medvind@telia.com